Cartofi frantuzesti cu ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2013 | 13651 vizualizari

 

super super buni

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 350 g telemea de vaca
  • 250 g smantana danone
  • 1 legatura de marar
  • branza emmentaler
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu ciuperci:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.Se curata de coaja cat sunt calzi si se taie rondele.


Intr-o tava pune hartie de copt,si asezam un strat de cartofi.


Telemeaua o strivim cu o fuculita,o punem intr-un castron,adaugam smantana,ceapa taiata marunt,punem sare si piper si amestecam bine.


Se adauga peste stratul de cartofi compozitia de branza cu smantana,deasupra punem ciuperciile scurse de zeama si punem ultimul strat de cartofi.


Se presara sare,piper si putin ghimbir.


Radem cascavalul si punem deasupra,impreuna cu cateva ciuperci.


Punem la cuptor pentru 30 minute pana se rumeneste putin deasupra.


 

TIPS-URI

1

Se serveste atat cald cat si rece.

2

Se servesc cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

14.09.2013, 20:53

babi5 1

08.01.2014, 18:42

Bya Ralu 1

08.01.2014, 21:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi noi la cuptor