Cartofi frantuzesti cu ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2013 | 13028 vizualizari

 

super super buni

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 350 g telemea de vaca
  • 250 g smantana danone
  • 1 legatura de marar
  • branza emmentaler
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu ciuperci:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.Se curata de coaja cat sunt calzi si se taie rondele.


Intr-o tava pune hartie de copt,si asezam un strat de cartofi.


Telemeaua o strivim cu o fuculita,o punem intr-un castron,adaugam smantana,ceapa taiata marunt,punem sare si piper si amestecam bine.


Se adauga peste stratul de cartofi compozitia de branza cu smantana,deasupra punem ciuperciile scurse de zeama si punem ultimul strat de cartofi.


Se presara sare,piper si putin ghimbir.


Radem cascavalul si punem deasupra,impreuna cu cateva ciuperci.


Punem la cuptor pentru 30 minute pana se rumeneste putin deasupra.


 

TIPS-URI

1

Se serveste atat cald cat si rece.

2

Se servesc cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

14.09.2013, 20:53

babi5 1

08.01.2014, 18:42

Bya Ralu 1

08.01.2014, 21:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08