Cartofi frantuzesti cu miez de lapte

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 20 Dec 2013 | 1901 vizualizari

 

:))) Aproape ca se putea face niste cartofi frantuzesti cu ingredientele acestea . Dar eu am luat-o pe scurtatura si i-am preparat mai rapid la tigaie !!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi fierti
  • 2 buc miez de lapte Delaco
  • 2 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 300 gr sunca
  • 300 gr smantana
  • 50 gr cas razuit
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu miez de lapte:

Sunca taiata cubulete se rumeneste in ulei .


Adugati si prajiti usor si cartofii.


Ouale crude se pun peste cartofi si sunca , amestecati .


Puneti compozitia pe farfurii, asezati deasupra miezul de lapte si ouale fierte.


Pe marginea farfuriei puneti smantana . Asezonati cu sare si piper.


Presarati cascaval razuit si decorati cu ardei .

 

TIPS-URI

1

Verificati intodeauna prospetimea oualor . Spargeti fiecare ou separat pe o farfurioara, doar pe urma treceti mai departe la preparare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Rocsi 1

20.12.2013, 21:00

Buni, buni.

xana 1

20.12.2013, 22:06

simona72 1

21.12.2013, 13:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui cu cascaval