Cartofi frantuzesti (dezorganizati :)))

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 5284 vizualizari

 

acum imi voi sustine din plin ciclu' "urat da' bun":))))cu o noua reteta cu poze de pomina:)))).cartofi frantuzesti webcam:))))).ce sa faca tante daca i-a murit aparatul? si nah..un an tre' sa tin doliu, nu pot lua altu'..nadina..credeai ca mint? ete:P

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • 300-400 gr. branza burduf
  • 5 oua fierte (tari)
  • 2 oua crude
  • 200gr smantana
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • cateva felii de costita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti (dezorganizati :))):

Cartofii ii fierbem in coaja. Cand s-au racit usor ii curatam, ii lasam sa se raceasca si-i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ouale le fierbem timp de 10 minute. Le dam pe razatoare.


Ungem un vas yena cu unt, punem asa: un strat de cartof ras, unul de branza si jumatate din cantitatea de ou ras, repetam straturile, terminand cu unul de cartofi. Ah, sa nu uit, sare si piper ....asa..putintel , printre randuri.


Batem ouale crude ,adaugam smantana,putina sare si turnam deasupra .


Felioarele de costita le repartizam neordonat:))))


Daca aveti inspiratie , "decorati" frumos, daca nu..mergeti dupa mine:))))


Bagati la cuptor pana simtiti un miros imbietor si auziti strigate:


-mamaaa, a ce miroase?


-A mancare !


-Da ' cum se cheama ?


-Mancare!


-AAAAA , e surpriza.


=))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti (dezorganizati :)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

gaby_duceag 1

27.05.2010, 09:44

nadina73 1

28.05.2010, 00:58

si aici se face dieta nimic nou

gaby_duceag 1

28.05.2010, 13:24

bai .pt tine scriu cu litere mari:)) NU MAI AM APARAT! ))-s-a stricat . am facut azi o ciorbita de lobodaaa... o trag pe webcam?) nu ..nu se vede culoarea cum trebuie ..la anu' vin cu poze)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Alivanca