Cartofi frantuzesti (dezorganizati :)))

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 4185 vizualizari

 

acum imi voi sustine din plin ciclu' "urat da' bun":))))cu o noua reteta cu poze de pomina:)))).cartofi frantuzesti webcam:))))).ce sa faca tante daca i-a murit aparatul? si nah..un an tre' sa tin doliu, nu pot lua altu'..nadina..credeai ca mint? ete:P

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • 300-400 gr. branza burduf
  • 5 oua fierte (tari)
  • 2 oua crude
  • 200gr smantana
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • cateva felii de costita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti (dezorganizati :))):

Cartofii ii fierbem in coaja. Cand s-au racit usor ii curatam, ii lasam sa se raceasca si-i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ouale le fierbem timp de 10 minute. Le dam pe razatoare.


Ungem un vas yena cu unt, punem asa: un strat de cartof ras, unul de branza si jumatate din cantitatea de ou ras, repetam straturile, terminand cu unul de cartofi. Ah, sa nu uit, sare si piper ....asa..putintel , printre randuri.


Batem ouale crude ,adaugam smantana,putina sare si turnam deasupra .


Felioarele de costita le repartizam neordonat:))))


Daca aveti inspiratie , "decorati" frumos, daca nu..mergeti dupa mine:))))


Bagati la cuptor pana simtiti un miros imbietor si auziti strigate:


-mamaaa, a ce miroase?


-A mancare !


-Da ' cum se cheama ?


-Mancare!


-AAAAA , e surpriza.


=))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti (dezorganizati :)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

gaby_duceag 1

27.05.2010, 09:44

nadina73 1

28.05.2010, 00:58

si aici se face dieta nimic nou

gaby_duceag 1

28.05.2010, 13:24

bai .pt tine scriu cu litere mari:)) NU MAI AM APARAT! ))-s-a stricat . am facut azi o ciorbita de lobodaaa... o trag pe webcam?) nu ..nu se vede culoarea cum trebuie ..la anu' vin cu poze)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou