Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 4040 vizualizari

 

De cand sunt singura acasa aproape ca nu mai gatesc. Acest platou mi-a luat mai mult de pregatit decat de mancat! Daca va place mai pregatesc unul, mintenas!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua de prpelita
  • miez de lapte
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 bucati rulada de spanac
  • busuioc proaspat si uscat
  • cateva picaturi ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac:

Am fiert ouale de prepelita. Am facut din felii subtiri de miez de lapte, felii de  rosii, busuioc proaspat si uscat si cateva picaturi de ulei de masline, o salata Caprese. Ouale de prepelita, cate o felioara de castravete si un mic miez de lapte le-am pus pe scobitori. Am mai adaugat cateva felii de rosii si castraveti si 2 felii de rulada de spanac(cu crema de branza, ardei gras rosu si bucatele de sunca presata).

Asta a fost tot! Va invit la masa!

 

TIPS-URI

1

Pentru rulada de spanac am pus reteta mai demult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

pe 15.10 la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai