Bulete din branza si cascaval cu marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 2732 vizualizari

 

dupa reteta Jamilei, cu multumiri .... >:d

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. branza telemea de oaie
  • 200 gr. cascaval
  • 2 oua
  • 100 gr. faina alba
  • 1 plic praf de copt (10 gr.)
  • 1 legatura de marar verde
  • cca 500 ml ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din branza si cascaval cu marar:

Branza telemea si cascavalul le trecem pe razatoarea fina.


Adaugam ouale, praful de copt, mararul tocat si amestecam.


Incorporam si cele 100 gr. faina in compozitie, vom obtine un amestec lipicios.


Lasam cateva minute amestecul deoparte.


Tapetam o tava cu faina pentru ca buletele sa nu se lipeasca de tava.


Cu mainile trecute prin faina desprindem cate putina compozitie si formam mingiute de marimea celei de ping pong.


Asezam mingiutele in tava tapetata pana le modelam pe toate (ies in jur de 40).


Punem intr-o craticioara cu diametrul mic 500 ml ulei si il lasam sa se incinga.


Trecem buletele prin baie de ulei cateva minute (2-3-4) pana obtin buletele noastre nuanta dorita de noi.


Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.


Gata, se pot servi.... ;)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din branza si cascaval cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

18.07.2015, 21:54

Arunca si la mine

alilianaa 1

18.07.2015, 22:23

tare bune..

Rocsi 1

19.07.2015, 12:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai