Bulete din branza si cascaval cu marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 3623 vizualizari

 

dupa reteta Jamilei, cu multumiri .... >:d

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. branza telemea de oaie
  • 200 gr. cascaval
  • 2 oua
  • 100 gr. faina alba
  • 1 plic praf de copt (10 gr.)
  • 1 legatura de marar verde
  • cca 500 ml ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din branza si cascaval cu marar:

Branza telemea si cascavalul le trecem pe razatoarea fina.


Adaugam ouale, praful de copt, mararul tocat si amestecam.


Incorporam si cele 100 gr. faina in compozitie, vom obtine un amestec lipicios.


Lasam cateva minute amestecul deoparte.


Tapetam o tava cu faina pentru ca buletele sa nu se lipeasca de tava.


Cu mainile trecute prin faina desprindem cate putina compozitie si formam mingiute de marimea celei de ping pong.


Asezam mingiutele in tava tapetata pana le modelam pe toate (ies in jur de 40).


Punem intr-o craticioara cu diametrul mic 500 ml ulei si il lasam sa se incinga.


Trecem buletele prin baie de ulei cateva minute (2-3-4) pana obtin buletele noastre nuanta dorita de noi.


Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.


Gata, se pot servi.... ;)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din branza si cascaval cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

18.07.2015, 21:54

Arunca si la mine

alilianaa 1

18.07.2015, 22:23

tare bune..

Rocsi 1

19.07.2015, 12:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si smantana