Cartofi gratinati cu kaizer

de ArianaBala in Porc, 2 Oct 2015 | 9544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi maricei
  • 3 oua
  • 100g cascaval
  • 200g kaizer
  • 1 lingura de iaurt grecesc cu 10% grasime
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu kaizer:

  • Feliem kaizerul si il rumenim putin in ulei.
  • Cartofii ii curatam, ii taiem in felii de aprox. 5 mm grosime si ii rumenim in acelasi ulei in care am prajit kaizer-ul.
  • Intr-un bol se bat cele 3 oua cu iaurtul, sare si piper, iar la final adaugam si 3/4 din cascaval.
  • Ungem o tava cu putin ulei si incepem sa adaugam ingredientele: un rand de kaizer, altul de cartofi, adaugam 1/4 din cascaval, apoi iar kaizer, cartofii ramasi, si la final turnam amestecul din bol peste cartofi.
  • Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pt. aproximativ 35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor