Cartofi gratinati, cu piept de pui la cuptor

de RODIMUR in Pui, 30 Mar 2018 | 11237 vizualizari

COMENTARII (21)

vasimur 1

30.03.2018, 12:41

trifadalia 1

30.03.2018, 14:56

cartofii nefierti se pun la cuptor? Am facut si eu ceva asemanator dar cu cartofii fierti in coaja si cu pieptul de pui facut la gratar

RODIMUR 1

30.03.2018, 15:06

Dalia, dacă stau acoperiți în cuptor, cartofii se fac foarte buni, în unt și cașcaval răzuit. Sunt mult mai buni decât fierți. Ieri am făcut și au fost extraordinar de buni!

Rocsi 1

30.03.2018, 20:33

Este un preparat ce ne place si noua si chiar il pregatim din cand in cand! Eu de obicei fierb putin cartofii, iar ceapa cu puiul le innabusesc putin, cu cateva condimente. Dar este foarte buna orice varianta!

madi_marin 1

30.03.2018, 21:14

bun de tot!

RODIMUR 1

30.03.2018, 21:55

Rocsi, eu nu fierb cartofii, ca să nu piardă nimic din ei în apă, prin fierbere, ci îi fac înăbușiți în unt. Așa, ei păstrează tot gustul și toate caracteristicile...

RODIMUR 1

30.03.2018, 21:56

Mulțumesc frumos, Madi!

Rahela Velicu 1

30.03.2018, 23:02

RODIMUR 1

30.03.2018, 23:37

Mulțumesc, Mimi!

Corinuta 1

31.03.2018, 00:26

O bunatate de papica

RODIMUR 1

31.03.2018, 08:16

Așa este, Corinuța! Mulțumesc frumos!

Ancutsa 1

31.03.2018, 16:53

Cartofii gratinati sunt preferatii mei! Daca ai mai pus si pui, gata, vin si eu la masa, ca tare bine arata!

RODIMUR 1

31.03.2018, 17:16

Exact ce spui că-ți place, Ancutsa! Hai la masă!

elucubratiiculinare 1

01.04.2018, 08:35

RODIMUR 1

01.04.2018, 10:08

Mulțumesc, Mihaela!

katty 1

01.04.2018, 12:57

RODIMUR 1

01.04.2018, 13:07

Mulțumesc, Katty! Și totuși, nu-ți plac, după câte înțeleg...

navidad_2017 1

02.04.2018, 14:47

Immmm, ce bun! Iata o combinatie noua si neaparat de incercat! Si noi facem ceva asemanator si punem intotdeauna si cartofii si carnea de pui crude; taiate ambele in cuburi de cca 3 cm (sau in felii), amestecate direct in vasul ptr cuptor cu ceva ulei, mult patrunjel, usturoi, paprica, mirodenii; nivelate, evtl. acoperite cu felii subtiri de rosii, presarate cu pesmet si cascaval ras, Noi folosim ptr astfel de preparate numai cartofi fainosi, care avand mult amidon, "leaga" si sosuletul format si preparatul in sine, se fac mai repede si se topesc efectiv in gura. Multumim ptr idee!

RODIMUR 1

02.04.2018, 15:31

Navidad, așa cum l-am făcut acum a ieșit absolut delicios, cu unt și cașcaval, dar neapărat voi încerca și rețeta dumneavoastră, pentru că sigur este foarte bună! Chiar abia aștept s-o încerc...Mulțumesc frumos pentru apreciere!

navidad_2017 1

08.04.2018, 13:38

Ati avut dreptate... untul si cascavalul din belsug ("traiasca colesterolul!", dar din cand in cand trebuie sa ne rasfatam si cu asa ceva... ) fac diferenta! Absolut delicios! Inca o data, multumim ptr idee!

RODIMUR 1

08.04.2018, 15:16

Navidad, nu vreau să trăiesc o viață chinuită și strâmtorată de diete, regimuri, teama de zahăr, colesterol, gluten și alți inamici de modă nouă ai omului...Prepar mâncarea așa cum îmi place și cum știu, fără însă a depăși niște limite, dar nici nu voi fi niciodată robul strict al unor rețete. De aceea, acolo unde se poate folosesc fără reținere: zahăr, unt, cașcaval, smântână și alte bunătăți naturale și proaspete, care-mi plac și care sigur dau un gust bun mâncării. Dar sigur voi încerca și rețeta dumneavoastră, pentru că am senzația că va fi un deliciu gustativ. Doar am încredere deplină în bunul dumneavoastră gust (ce-mi spuneți dumneavoastră este sfânt!) și în cunoștințele culinare pe care le aveți și pentru care vă mulțumesc că mi le mai împărtășiți și mie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu sos Tzatziki