Cartofi gratinati la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 11869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5Kg cartofi,
  • 4cabanosi,
  • 3oua,
  • 500gr branza telemea vaca,
  • 200gr cascaval,
  • vegeta,
  • sare,
  • margarina
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • smantana 2-3 lingurite
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta,20min.Se face un piure cu lapte si margarina,vegeta.Se fierb ouale 15min si se curata,se taie rondele.setaie feliute cabanosul.Se rade cascavalul si telemeaua.se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in el un rand de cartofi.unul de cabanos apoi de branza si apoi inca unul de cartofi.La sfarsit se pune cascavalul ras,cateva cubulete de margarina si 2-3 lingurite de smantana.Se da la cuptor 20-30 min,pana se rumeneste compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ela 1

09.01.2010, 12:14

ANCA,in loc de vegeta,punem o branza mai sarata altfel nu are gust deloc

nadina73 1

19.08.2010, 23:53

vreau o portie mare

babi5 1

20.06.2013, 19:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi la cuptor