Cartofi gratinati - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2013 | 10810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mici
  • 3-4 oua mari
  • 200 g bacon
  • 200 ml smantana
  • 4 fire de ceapa verde
  • 100 g branza de oaie
  • 2-3 linguri cu ulei pentru prajit
  • condimente dupa gust: sare, fulgi de chili, rozmarin si oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati - Philips Multicooker:

Curatam cartofii si ii taiem in cuburi mici.

Ii asezam in vasul multicooker-ului cu 2-3 linguri cu ulei si setam din MENU functia/programul FRY pentru 20 de minute. Pornim programul din butonul START. Amestecam ocazional, iar in ultimele 5 minute adaugam bacon-ul, patrunjelul si ceapa verde feliate marunt.

La terminarea programului, condimentam dupa gust cu sare, fulgi de chili, rozmarin si oregano si amestecam totul pentru uniformizarea gustului. 

Trecem branza de oaie prin razatoare, adaugam ouale si smantana si omogenizam. Compozitia rezultata o turnam peste cartofii prajiti.

Setam apoi functia BAKE la o temperatura de 180 grade, pentru 20 de minute si pornim programul din butonul START. La finalizarea timpului se va trece automat pe functia KEEP WARM, cea de mentinere a preparatului, cald.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca branza de oaie este sarata, nu este nevoie sa mai adaugati sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu ciuperci