Cartofi Hasselback

de Robe in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 1315 vizualizari

 

O idee de garnitura ceva mai deosebita..

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • unt
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Hasselback:

Se spala foarte bine cartofii dupa care se taie felii, lasand baza netaiata. Se pune in fiecare crestatura untul aromatizat (unt moale amestecat cu usturoiul pisat si condimentat cu sare, piper si cimbru).


Cartofii gata condimentati si umpluti cu untul aromat se lasa la cuptor circa 45 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

25.07.2013, 14:32

Am sa ii incerc si eu

Robe 1

25.07.2013, 14:51

Rocsi 1

25.07.2013, 15:19

Buni cartofii pregatiti asa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet si cascaval