Cartofi in coaja la cuptor cu cascaval

de H-A in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2013 | 3248 vizualizari

 

Un pranz ideal!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in coaja la cuptor cu cascaval:

Mai intai puneti la fiert cartofii pentru aproximativ 15 min.Intre timp dam pe rozatoarea mica usturoiul si il frecam cu putina sare pana devine spuma.


Cartofii pe jumatate fierti ii asezam intr-un vas de yena si ii dam la cuptorul pre-incalzit la 200 grade aproximativ 15 minute,dupa care ii scoatem,ii taiem in doua si ii ungem cu spuma de usturoi peste care presaram cascaval.


Mai dam la cuptor 5 minute dupa care se poate servi!


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in coaja la cuptor cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

10.12.2013, 00:33

Satisfyyourcravings 1

10.12.2013, 08:53

Simplu si gustos!

H-A 1

10.12.2013, 15:01

Multumesc pentru primirea calduroasa! :*

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti