Conopida cu sos

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 2069 vizualizari

 

O mancarica foarte buna...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopide
  • jumatate de  pahar smintina 
  • 150g cascaval sau brinza
  • 2-3 linguri unt,
  •  sos alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos:

Se fierbe conopida. Se prepara un sos alb mai gros, stins cu zeama in care a fiert conopida si se amesteca cu brinza. Se unge vasul care merge la cuptor, se presara cu pesmet, se toarna un strat de sos alb, se asaza deasupra conopida si apoi iar sos alb. Se adauga unt si smintina si se da la cuptor sa se rumeneasca. In momentul cind se serveste, se mai adauga brinza pe deasupra, unt proaspat si smintina. Sosul se stinge cu zeama in care a fiert conopida, iar daca se adauga putin lapte este si mai gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din conopida si brocolli