Sunca condimentata

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 5553 vizualizari

 

Un aperitiv pregatit tot de Florii (impreuna cu sotul meu). Chiar daca este mai potrivit in serile de iarna cu o palinca din Ardeal, nu a fost de lasat deoparte nici acum!

 

INGREDIENTE

  • slanina de porc cu soric
  • o fasie de carne de porc
  • zeama de varza murata
  • condimente: sare, boia iute, usturoi pisat, cimbru, tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca condimentata:

Batatorim fasia de carne (ca la snitele), o punem peste bucata de slanina si le condimentam din plin, dupa gust, bineinteles! Rulam slanina si o legam bine cu o sforicica, pentru a nu se desprinde carnea. O punem apoi la fiert in zeama de varza atat timp cat consideram necesar.


O servim doar dupa ce s-a racit complet, cu un paharel de palinca!


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Zeama de varza este esentiala pentru a obtine o sunca gustoasa si frageda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca condimentata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Dya Daniela Andrei 1

21.04.2011, 11:37

MotanLaOale 1

26.04.2011, 13:41

Dya Daniela Andrei 1

26.04.2011, 15:23

multumesc Vladimir!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute