Spanac cu mozzarella

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2013 | 8095 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult combinatia spanac-mozzarella...gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac
  • 200 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu mozzarella:

Eu am folosit spanac congelat.

Se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga sare.Se adauga spanacul fara sa se descongeleze.

Se lasa la fiert 6-8 minute de cand da in clocot.

Se scurge si se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei.

Se adauga mozzarella taiata cubulete.Se amesteca incet pana cand mozzarella se topeste si se,, leaga ''cu spanacul.Cam 10-15 minute.Se aduga parmezan si se mai lasa 2 minute.

Se serveste cald ca garnitura la felul doi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu urzici