Orez picant cu vin rosu

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2012 | 1857 vizualizari

 

Cand a fost saptamana mexicana la lidl am cumparat 1 plic de orez ca eram curioasa cum e...cam picant:)))dar e ok,daca bei si un pahar de vin rosu:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 punga orez mexican
  • 1 ceasca de vin rosu
  • 500 apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez picant cu vin rosu:

Intr-o tigaie wok punem continutul plicului de orez,adaugam 500 ml apa si lasam la foc mic sa fiarba timp de 10 minute,se amesteca frecvent pentru a nu se lipi.Cand e aproape gata adaugam vinul rosu,sa se patrunda bine.Se lasa circa 2 minute sa se raceasca si se serveste ca si garnitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez picant cu vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

13.08.2012, 18:36

Bunica 1

14.08.2012, 23:51

Buuuuuuuuun!

Bya Ralu 1

15.08.2012, 00:12

multumesc bunica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro