Omleta cu gogosari

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2013 | 833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 felii de slanina
  • 3 gogosari
  • condimente
  • sare
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu gogosari:

Eu am folosit gogosari din otet. Deci, mai intai ii scoatem din otet, ii spalam cu apa si ii lasam sa se scurga. Curatam ceapa o taiem bucati si o adaugam in tigaie. Taiem bucatile de slanina si le adaugam peste ceapa si le calim putin in ulei. Adaugam ouale batute bine. Le lasam sa se caleasca impreuna iar aproape la final adaugam ardei taiati marunt si condimentele. Mai lasam putin sa se caleasca si ardeii si potrivim de sare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

15.03.2013, 19:30

ms mamaie

Bya Ralu 1

15.03.2013, 20:38

bun bun!

Aurelia 07_07 1

15.03.2013, 21:54

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan