Zilele trecute aveam pofta de cartofi dar vroiam ceva nou, ceva ce nu mai incercasem pana acum apoi am dat peste aceasta reteta am incercat-o si nu ma dezamagit. Sunt pur si simplu deliciosi, pufosi si aromati.
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii sunt indeajuns de fierti cat sa intre furculita in ei se iau de pe foc.
Intr-un bol incapator amestecati mustarul, patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, uleiul si un praf de sare si piper.
Cand cartofii s-au fiert scurgeti apa si puneti-i peste crema de mustar, amestecati usor sa nu rupeti cartofii. Apoi puneti-i pe o tava tapetata cu folie de aluminiu si dati-i la cuptor la foc mediu.
Lasati cartofii la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana se formeaza o crusta aurie.
POFTA BUNA!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |