Cartofi in crusta de mustar ( post )

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 7 Mar 2012 | 4274 vizualizari

 

Acesti carofi sunt pur si simplu deliciosi, pufosi, moi cu aroma de mustar.
Obisnuiam sa-i fac si cu susan, dar cum n-am avut in casa, i-am facut fara, puteti incerca ambele variante, sunt la fel de bune.
Se pot servii simplii cu o salata sau ca si garnitura.
Am vazut la Felis si la Mirela si mi-au facut pofta, mai ales ca e si post si avem zile in care nu mai stim ce sa gatim.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui
  • 2-3 catei de ustutoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar ( post ):

Curatam si spalam cartofii.


Ii taiem felii mai groase, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei ( facem asta pentru a reduce timpul de stat la cuptor )


Intre timp pregatim sosul de mustar. Amestecam mustarul cu uleiul, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat.


Dam cartofii prin acst sos. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptorul preincalzit pentru cca 30 de minute.


Se servesc calzi.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de mustar ( post )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alinutzika 1

07.03.2012, 16:16

arata bine!

gaby_gabytza 1

07.03.2012, 17:18

Suuuper ideea

Angelina_Elena 1

07.03.2012, 17:44

imi place mult cum arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin