Cartofi in crusta de mustar ( post )

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 7 Mar 2012 | 3768 vizualizari

 

Acesti carofi sunt pur si simplu deliciosi, pufosi, moi cu aroma de mustar.
Obisnuiam sa-i fac si cu susan, dar cum n-am avut in casa, i-am facut fara, puteti incerca ambele variante, sunt la fel de bune.
Se pot servii simplii cu o salata sau ca si garnitura.
Am vazut la Felis si la Mirela si mi-au facut pofta, mai ales ca e si post si avem zile in care nu mai stim ce sa gatim.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui
  • 2-3 catei de ustutoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar ( post ):

Curatam si spalam cartofii.


Ii taiem felii mai groase, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei ( facem asta pentru a reduce timpul de stat la cuptor )


Intre timp pregatim sosul de mustar. Amestecam mustarul cu uleiul, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat.


Dam cartofii prin acst sos. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptorul preincalzit pentru cca 30 de minute.


Se servesc calzi.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de mustar ( post )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alinutzika 1

07.03.2012, 16:16

arata bine!

gaby_gabytza 1

07.03.2012, 17:18

Suuuper ideea

Angelina_Elena 1

07.03.2012, 17:44

imi place mult cum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii la cuptor