Cartofi in lapte prins

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 2463 vizualizari

 

sa nu radeti de mine, dar eu chiar m-am pus pe economisit, am avut niste lapte cumparat de la tarani din piata si am uitat sa-l fierb si bineinteles k s-a prins, asa k doar nu era sa-l arunc si am inventat o reteta, e criza tata, ce sa-i faci :))

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2 oua
  • o cana de lapte prins ( iaurt )
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • tarhon
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in lapte prins:

Se pun cartofii la fiert in coaja, dupa ce au fiert ii taiem felii si ii punem feliile intr-o tava pt cuptor, dupa primul strat condimentam si facem batem ouale cu putina sare si amestecam cu cascaval ras si punem jumatate din compozitie peste primul strat de cartofi, apoi alt strat si cealalta jumatate de oua batute, peste care turnam cana de lapte prins si dam la cuptor pt cca 10-20 min, cand scoatem tava punem cascaval ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in lapte prins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:46

Pusik, cu lapte prins poti face si branza de vaci. Pune-l in oala, oala pe foc mic si ai sa vezi ca se va separa. Pune-l intr-un tifon si pune-l la scurs pentru cateva ore. E foarte bun ca atare sau poti face placinta cu el - daca ai foietaj e si mai repede.

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 09:13

da FlyingRoo stiam

Cris2711 1

20.07.2011, 16:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie de orez spaniola