Cartofi in sos picant de rosii

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 23 Apr 2013 | 5943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi de marime medie
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de ardei iute
  • 2-3 frunze busuioc
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos picant de rosii:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.

Punem intr-un blender rosiile, ceapa, usturoiul si pudra de ardei iute si mixam pana obtinem o pasta fina, omogena.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam sosul picant de rosii, busuiocul tocat si lasam compozitia pe foc timp de 4-5 minute.

Apoi punem cartofii, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade putin sosul.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot