Cartofi copti umpluti cu legume

de ama in Mancaruri de post, 13 Dec 2009 | 7797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • parmezan
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu legume:

Alege cartofii cei mai drepti si fara forme fanteziste. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.
Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.

Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca.

Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.


La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Adinuta 1

14.12.2009, 11:58

Bunica 1

18.12.2009, 21:07

ama, i-ai fotografiat sau desenat ? Artata super ! Sunt cartofi cu branza ?sunt foooooooarte buni !

ama 1

18.12.2009, 22:36

multumesc

da sunt cu branza. i-am pus la categoria "de post" pentru ca nu exista o sectiune de vegetariene.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu conopida-post