Tocanita de cartofi cu soia "Inedit"

de deyutzky in Mancaruri de post, 21 Apr 2013 | 5887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cuburi soia Inedit
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • jum cana suc de rosii
  • 2 linguri de faina
  • 5 cartofi
  • 1 lingura zarzavat de casa proaspat
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu soia "Inedit":

Cuburile de soia se pun la fiert in apa cu sare pt aprox 15 min, dupa care scot si se scurg de apa.


Intre timp tocam ceapa, morcovul si usturoiul, punem ulei intr-o oala si adaugam si legumele tocate marunt.


Punem si putina apa peste ele si le calim putin.


Adaugam rosiile taiate cuburi, zarzavatul, cartofii taiati cuburi, soia si apa cat cuprinde.


Amestecam intr-un bol separat sucul de rosii cu faina si cateva linguri de apa, apoi turnam continutul obtinut in oala si amestecam bine.


Potrivim de sare si piper, acoperim cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte bine.


Cand tocanita este gata, se adauga mararul verde.


Pofta bunaa!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu soia "Inedit"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ionela2682 1

22.04.2013, 17:19

loredanaaa 1

26.04.2013, 00:59

alisss 1

12.05.2013, 13:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)