Cosulete umplute cu soia Inedit si legume

de Bunica in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 3291 vizualizari

 

Cosuletele cu soia Inedit si legume au iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

Cosulete:

  • 300 g. faina
  • 200 ml. apa calda
  • o lingurita drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline

Umplutura:

  • 100 g. soia Inedit granule
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 3 ciuperci
  • 1/2 radacina patrunjel
  • sare
  • piper
  • o legatura marar verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri suc de rosii cu gogosar
  • 1 lingura ulei pentru uns formele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu soia Inedit si legume:

Intai ne ocupam de aluatul pentru cosulete.

Din faina ,apa calda,drojdie,ulei,sare,zahar farmantam un aluat.

Aluatul este elastic si nu foarte tare.

Il lacoperim cu un prosop si il lasam la dospit jumatate de ora.

Umpultura:

Punem soia intr-un castron si peste ea turnam apa fiarta.

O lasam la umflat cam 15 minute.

O punem la scurs intr-o strecuratoare.

cand este scursa bine o mai stoarcem putin si o lasam in castron.

Ceapa spalata si curatata de radacina si frunzele uscate se toaca marunt .O punem la calit intr-o tigaie in care am pus uleiul la incalzit.

Celelalt legume le curatam si le tocam in blender.Le-am pus in urmatoarea ordine:ciuperci,morcov,teleina si radacina de patrunjel.

Dupa cateva minute( 10 minute) se adauga soia.

Lasam la calit inca 10-15 minute ,adaugam sucul de rosii si ma tinem pe foc 5 minute.

Stingem focul potrivim de sare si piper,apoi adaugam mararul tocat marunt.

Cat se raceste umplutura pregatim formele.

Ungem formele cu ulei.

Aluatul il impartim in 4.

Luam o parte si o intindem cu mana pe suprafata de lucru, pe care am uns-o cu ulei.

Fiecare forma este imbracata in aluat. punem umplutura si tragem marginile aluatului peste umplutura.

Se baga formele in cuptorul incins la 170 grade pentru 40-45 minute.

Se servesc cu salata verde sua muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu soia Inedit si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

26.04.2013, 12:32

Bunica 1

26.04.2013, 12:35

Simona si eu le-am cerut de vreo 3 ori.De fiecare data Gusti zicea ca le vrea altcineva.Acum,cand le-am vazut in camara,le-am cumparat si le-am luat si de acasa

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu rosii proaspete