Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot

de merisor in Slow Cooker, 11 Mai 2015 | 3704 vizualizari

 

Ieri am cumparat din piata cartofi noi, tare mi-au facut cu ochiul. Pe drum ma gandeam cum sa-i prepar, dar cand am ajuns acasa, si am aruncat un ochi pe net, ce sa vezi, in prim plan o reteta a Bucatareselor Vesele, exact cu cartofi noi. Aveam tot ce-mi trebuia, asa ca am prestat-o imediat, dar la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital. Sosul ala de branza pufoasa + usturoi + marar a iesit o nebunie. Multumesc fetelor dragi, pentru asa reteta delicioasa! Nu am respectat-o eu intocmai, dar a iesit de minune!

 

INGREDIENTE

  • Pentru prepararea cartofilor:
  • 750 gr cartofi noi
  • 25 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • 3-4 fire de marar
  • Pentru sos:
  • 1 cutie de branza pufoasa cu verdeata de la Delaco
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri iaurt de baut
  • sare
  • 3 fire marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Cartofii ar fi bine sa fie mai micuti, ai mei au fost potriviti.


Spalam cartofii bine sub jet de apa, cu ajutorul unui burete nou de vase, dar cu partea aspra, un pont bun invatat de la bucataresele vesele.


Scurgem cartofii bine de apa, eventual ii uscam cu prosoape absorbante de hartie.


Ungem vasul slow cooker-ului Crock-Pot cu unt si ulei de masline si asezam cartofii in el.


Presaram deasupra lor, sare, piper, boia de ardei si rozmarin, apoi ii amestecam bine prin untul si uleiul din vas.


Conectam aparatul la sursa de curent si setam modul hight pentru 2 ore.


Pentru sos, curatam usturoiul si il presam sau il pisam ca pentru mujdei, cu sare.


Adaugam peste el crema de branza pufoasa si omogenizam, apoi diluam cu iaurt pentru baut, sau kefir, sana, ce avem la indemana.


Adaugam la final si putin marar tocat.


Servim cartofii calzi cu acest sos, ca garnitura la orice friptura, de pui, porc sau vitel.

 

TIPS-URI

1

Se pot prepara si la cuptor si se pot asezona cu diverse sosuri picante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

tarasmariana 1

13.05.2015, 01:22

Ce bunatate!Imi plac foarte mult cartofi!

Panacris 1

14.05.2015, 07:23

-Licurici- 1

07.07.2015, 07:47

yam yam yam

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot