Cartofi la cuptor

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Oct 2013 | 10412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 gr cartofi (de marime potrivita)
  • 1 lingura seminte de in
  • sare, piper, usturoi granulat, boia dupa gust
  • 1 lingura margarina Rama
  • 5-7 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Curatam si spalam cartofii.

Ii stergem cu servetele absorbante de apa in exces, ii taiem felii dar nu pana la baza (formam un soi de acordeon, vezi foto).

Intr-un bol separat amestecam toate condimentele.

Ungem catofii pe intreaga lor suprafata cu acest amestec de condimente,apoi ii asezam intr-o forma termorezistenta unsa cu margarina Rama.

Stropim cartofii cu cateva linguri de ulei si ii dam la copt, la temperatura ridicata pentru cca 30 min. (200-220 grade).

Din cand in cand ii mai intoarcem cu ajutorul furculitei sa se coaca uniform.

Atunci cand se rumenesc frumos pe toate partile sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diana_k 1

07.10.2013, 10:12

Cris2711 1

07.10.2013, 12:47

Sotto 1

27.03.2014, 12:30

Am facut acesti cartofi ca si garnitura ,nu am pus seminte de in si boia dar si asa au iesit deliciosi . Multumim pt reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ceapa, usturoi si boia de ardei dulce