Cartofi la cuptor cu caciotta si patrunjel

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2014 | 2086 vizualizari

 

Un preparat simplu si rapid insa care este perfect pentru pranz sau de ce nu...pentru o cina usoara alaturi de o friptura la grill.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150-200 gr branza tip caciotta
  • sare
  • piper
  • 1\2 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu caciotta si patrunjel:

Mai intai curatam cartofii de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi.Ii punem la fiert in apa rece cu sare.


Cand cartofii au fiert ii scurgem de apa si imediat ii trecem sub un jet de apa rece.


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.


Punem uleiul de masline in tava si asezam un strat de cartofi .Presaram sare si piper dupa gust.


Branza o dam prin razatoarea cu ochiuri mari si o asezam peste cartofi.


Incheiem cu un strat de patrunjel verde ,spalat si tocat fin.


Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute la 200 grade ( pana ce branza s-a topit si cartofii s-au aurit frumos la suprafata).


Se servesc calzi alaturi de o friptra sau salata.

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui caciotta cu telemea,cascaval,cas....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu caciotta si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

simona72 1

29.05.2014, 07:38

Tare buni!

laura_n 1

29.05.2014, 14:25

biig like!

Andreea Caroline 1

29.05.2014, 14:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu afumatura