Cartofi la cuptor cu costita afumata

de Valclaudia in Porc, 1 Dec 2016 | 858 vizualizari

 

La multi ani, dragilor! :)

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi albi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 kg costita afumata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata:

Curatam cartofii si ii taiem bastonase de grosimea unui deget.


Incingem cuptorul la 200 grade C.


Punem cartofii in tava, presaram dupa gust, sare si piper, punem 3-4 linguri de ulei de masline.


Amestecam bine cartofii sa se condimenteze uniform, taiem costita bucati, le asezam peste cartofi si acoperim tava cu folie de staniol.


Dam pentru 40 minute tava la cuptor.


Dupa acest timp, indepartam folia, presaram parmezanul ras si mai lasam 20 minute cartofii in cuptor sa se rumeneasca frumos.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

02.12.2016, 00:01

bun

deyutzky 1

02.12.2016, 10:02

Yummmm ce mancarica buna!

noiinbucatarie 1

05.12.2016, 16:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi