Coaste la cuptor

de Mitinita in Porc, 14 Mar 2021 | 3069 vizualizari

 

Coaste la cuptor sunt alegerea perfecta pentru sfarsitul de saptamana!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • sos barbeque sau un amestec de ketchup cu condimentele preferate
  • legume (cartofi, morcovi, cartofi dulci)
  • 1 lingura de ulei
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor:

Se pregatesc ingredientele.
Coastele de porc se curata de pielita, ca fie carnea frageda dupa preparare.
Se ung bine cu sos pe toata suprafata.
Se pun intr-o caserola si se dau la rece, peste noapte, ca sa se patrunda aromele.
A doua zi, se pun intr-o tava care s-a stropit cu ulei. Legumele se curata si se taie bucati mari.
Coastele se invelesc in folie de aluminiu si se pun in tava. Se adauga si legumele de jur imprejur.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade C, pentru aproximativ 1 ora si 45 de minute.
Se indeparteaza folia, coastele se ung cu sos si se rumenesc 10 minute la 220 de grade.
Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc inabusita