Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor

de Adrian2016 in Porc, 11 Feb 2016 | 1271 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat dezosat
  • 0,700 cartofi mici
  • 100 gr vin alb
  • 100 gr zeama in care a fiert ciolanul
  • 50 gr ulei de masline Cirio
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor:

Ciolanul dezosat impreuna cu cartofii curatati si spalati i-am fiert in kucta pentru 30 de minute. Dupa ce au fiert cartofii i-am asezat intr-un vas de yena alaturi de felii taiate din ciolanul fiert, am condimentat, am adaugat vinul, uleiul de masline si zeama de la ciolanul fiert.


Am introdus vasul la cuptor la 200 de grade si l-am lasat timp de 30-35 de minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Vasul de yena il putem acoperi cu o folie de aluminiu pe care o indepartam cu 10 minute de a fii gata pentru a se rumeni feliile de ciolan.

2

Puteti folosi ce condimente doriti.

3

Apa in care a fiert ciolanul nu o aruncati, este ideala pentru o ciorba de fasole sau de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

13.02.2016, 21:08

bun

mamaieelena 1

21.02.2016, 17:32

Panacris 1

07.05.2016, 22:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Musaca