Cartofi la cuptor cu costita afumata

de Valclaudia in Porc, 1 Dec 2016 | 13637 vizualizari

 

La multi ani, dragilor! :)

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi albi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 kg costita afumata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata:

Curatam cartofii si ii taiem bastonase de grosimea unui deget.

Incingem cuptorul la 200 grade C.

Punem cartofii in tava, presaram dupa gust, sare si piper, punem 3-4 linguri de ulei de masline.

Amestecam bine cartofii sa se condimenteze uniform, taiem costita bucati, le asezam peste cartofi si acoperim tava cu folie de staniol.

Dam pentru 40 minute tava la cuptor.

Dupa acest timp, indepartam folia, presaram parmezanul ras si mai lasam 20 minute cartofii in cuptor sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci