Spata de porc prajita la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 29 Dec 2015 | 814 vizualizari

 

Mi-au ramas cateva bucatele de carne de la craciun si le-am servit tot la multicooker dar diferit,foarte bun iese

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de spata de porc
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc prajita la multicooker:

Bucatiile de carne se condimenteaza si se stropesc cu ulei de masline, se acopera si se lasa cateva ore la marinat la frigider.


Se pun bucatiile de carne in vasul de la multicooker, se pune un pahar de apa si se seteaza functia Boil pentru 40 minute.


Intre timp se mai completeaza cu apa.


Cand timpul a expirat se seteaza functia Fry si se lasa sa se prajeasca cate 1 minut pe ambele parti.


Se serveste cu ce garnitura doriti.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc prajita la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

30.12.2015, 20:51

O degust, sa stii!

mihaelar63 1

30.12.2015, 23:43

frumos rumenita

Bya Ralu 1

31.12.2015, 15:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura ardeleneasca de porc cu carnati -de Craciun