Ostropel cu carne de porc

de Lau in Porc, 15 Iul 2013 | 18471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 g carne afumata
  • 8 rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • leustean
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de porc:

Carnea de porc o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute


Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii ii taiem cubulete, morcovul felii.


Rosiile le tocam marunt (sau folosim robotul de bucatarie, in care eu am adaugat si usturoiul)


Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul si ardeii si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam carnea, rosiile si o cana din supa in care am fiert carnea.


Cand incepe sa fiarba adaugam si carnea afumata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.


Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam leusteanul tocat marunt si amestecam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Geanina87 1

15.07.2013, 22:11

tare bun

Lau 1

16.07.2013, 09:32

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:52

place mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel din pulpa de porc