Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci

de angyb in Pui, 6 Feb 2012 | 4915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 1 piept de pui
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura de faina
  • 1/2 pahar de vin
  • 200 ml apa
  • sare ,piper
  • pesmet
  • ulei de masline
  • mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci:

Taiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert cu apa sarata.

Taiati pieptul de pui cubulete si puneti-l la calit .Cand isi schimba culoarea adaugati vinul si lasati-l sa fiarba la foc lent.

Intr-o alta cratita puneti la calit ceapa taiata marunt si apoi adaugati ciupercile.Cand sunt calite adaugati o lingura de faina alba si amestecati bine apoi adaugati apa.Turnati totul peste pieptul de pui adaugati smantana si dati-i un clocot

Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si tapatata cu pesmet puneti jumatate din cantitatea de cartofi apoi jumatate din amestecul de pui si ciuperci.Adaugati cartofii ramasi si turnati peste pui.

Peste puneti mozzarella taiata cubulete si dati la cuptor aproximativ 45 de minute.

POFTA BUNA!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai cu pulpe la cuptor