Cartofi la cuptor cu sunca , ceapa si smantana

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2012 | 4842 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la o emisiune culinara ,, Din bucataria maestrilor ''- gen ,, ce preparate simple gatesc bucatarii renumiti la ei acasa ''. Baiul e ca n-am vazut titlul retetei !!! Este simplu de preparat cu ingrediente putine , iar rezultatul este senzational de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 300 gr sunca
  • 500 gr smantana slaba
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 150 gr cas afumat Gouda
  • 2 linguri pesmet
  • 25 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sunca , ceapa si smantana:

Spalati si fierbeti in apa cu sare cartofii . Curatati cartofii de coaja si taiati rondele .


Ceapa curatata si taiata julien se caleste pana devine sticloasa impreuna cu sunca taiata fasiute .Sarati si turnati deasupra smantana si trageti vasul de pe foc .Dupa racire incorporati doua oua batute si piparati.


Intr-o tava teflonata si tapetata cu unt si pesmet asezati un rand de cartofi si unul de compozitie cu smantana . Repetati operatiune pana se termina materialele .


Deasupta tapetati cu felii subtiri de cascaval afumat si dati la cuptor 30 minute . este gata cand cascavalul incepe sa se rumeneasca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sunca , ceapa si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

gaby_gabytza 1

24.09.2012, 18:19

Apetisanti

mamaieelena 1

24.09.2012, 19:44

buna rau

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor