Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2017 | 6864 vizualizari

 

Adaptata dupa o reteta a Gabytzei. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 3 felii de paine
  • 4 oua
  • 1 legatura marar
  • 250g cascaval Delaco
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval:

Ceapa se da pe razatoarea fina si se lasa sa se scurga zeama rezultata.

Painea se inmoaie cateva minute in apa si se stoarce bine.

Usturoiul se piseaza bine.

Intr-un bol, se amesteca carnea, ceapa, painea, usturoiul, 2 oua, piper, vegeta si mararul tocat marunt.

Se pune in frigider 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.

Cascavalul se taie in betigase lungi.

Se pun in farfurii separate faina, pesmetul si 2 oua batute cu un praf de sare.

Se ia cu mana umeda din compozitia de carne si se aplatizeaza in palma.

Se pune in centru o bucata de cascaval si se acopera cu carne formand o crocheta cu cascaval in interior.

Se da prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se consuma calde dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot face si cu carne tocata de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei