Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2017 | 1831 vizualizari

 

Adaptata dupa o reteta a Gabytzei. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 3 felii de paine
  • 4 oua
  • 1 legatura marar
  • 250g cascaval Delaco
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval:

Ceapa se da pe razatoarea fina si se lasa sa se scurga zeama rezultata.


Painea se inmoaie cateva minute in apa si se stoarce bine.


Usturoiul se piseaza bine.


Intr-un bol, se amesteca carnea, ceapa, painea, usturoiul, 2 oua, piper, vegeta si mararul tocat marunt.


Se pune in frigider 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.


Cascavalul se taie in betigase lungi.


Se pun in farfurii separate faina, pesmetul si 2 oua batute cu un praf de sare.


Se ia cu mana umeda din compozitia de carne si se aplatizeaza in palma.


Se pune in centru o bucata de cascaval si se acopera cu carne formand o crocheta cu cascaval in interior.


Se da prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins pe toate partile pana se rumenesc frumos.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se consuma calde dar sunt bune si reci.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot face si cu carne tocata de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

13.03.2017, 22:44

mihaelar63 1

07.04.2017, 11:54

Super

MotanLaOale 1

07.04.2017, 13:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta pufoasa la cuptor