Cartofi la cuptor cu usturoi

de Brindusa in Mancaruri de post, 16 Oct 2011 | 4864 vizualizari

 

O mancare care se face deosebit de repede si care poate fi un fel de sine statator sau o garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi, curatati de coaja
  • 10-15 catei de usturoi, taiati in jumatati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa
  • cateva frunze de oregano (sau ce planta verde gasiti prin frigider)
  • sare, piper, boia de ardei dulce- dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu usturoi:

Taie cartofii cubulete potrivite ca marime. Pune- intr-o tava si imprastie cateii de usturoi. Stropeste-i cu ulei, apoi presara sarea, piperul si boiaua.


Cu mainile amesteca bine, ca sa intre condimentele peste tot. Presara cateva frunze de oregano


Toarna apa uniform in tava si pune cartofii la cuptorul incalzit la 180 C. Lasa-i acolo pret de vreo juma' de ora, sau pana ce se inmoaie si capata o culoare aurie.


Serveste cartofii auriti la cuptor alaturi de o salata de sfecla rosie, sau orice salata iti place.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

17.10.2011, 21:28

plac

roxanabucataras 1

25.10.2011, 17:45

imi place mult combinatia de cartofi cu usturoi

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 23:41

yamii preferati mei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu rosii