Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am dat-o de gard si in seara asta, din categoria rapid, caloric, dar bun, asa pe gustul meu....
Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Ii asezam intr-un castron,adaugam sare,piper,boia dulce si iute ( dupa gust),peste ei punem putin ulei,amestecam.Asezam cartofii pe hartie de copt ,strangem la capete hartia,o asezam intr-un vas de yena si bagam la cuptor,la foc mediu cca 1 ora.Cam peste 1/2 de ora,turnam in vasul de yena 1 cana cu apa.Lasam sa scada apa si sunt gata cartofii.Daca-i vrem mai rumeni desfacem hartia de copt.
Carnea o taiem in bucatele mai mici,adaugam sare,boia si usturoi .Punem tuciul pe foc cuun pic de ulei,adaugam carnea si 2 cani de apa si lasam la foc mediu cca 1 ora,pana scade apa.
Servim cu ardei copti sau orice fel de muratura de sezon.Sa aveti pofta..
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult