Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci

de Constelatialeu in Porc, 10 Oct 2014 | 2942 vizualizari

 

Am dat-o de gard si in seara asta, din categoria rapid, caloric, dar bun, asa pe gustul meu....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g cartofi rosii
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia iute
  • cca 700 g pulpa porc
  • usturoi
  • sare
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci:

Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Ii asezam intr-un castron,adaugam sare,piper,boia dulce si iute ( dupa gust),peste ei punem putin ulei,amestecam.Asezam cartofii pe hartie de copt ,strangem la capete hartia,o asezam intr-un vas de yena si bagam la cuptor,la foc mediu cca 1 ora.Cam peste 1/2 de ora,turnam in vasul de yena 1 cana cu apa.Lasam sa scada apa si sunt gata cartofii.Daca-i vrem mai rumeni desfacem hartia de copt.


Carnea o taiem in bucatele mai mici,adaugam sare,boia si usturoi .Punem tuciul pe foc cuun pic de ulei,adaugam carnea si 2 cani de apa si lasam la foc mediu cca 1 ora,pana scade apa.


Servim cu ardei copti sau orice fel de muratura de sezon.Sa aveti pofta..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

reisnaor_2006 1

10.10.2014, 22:47

o bunatate

mihaelar63 1

11.10.2014, 01:01

Cand doresti sa-ti faci de cap , scoti tuciul la inaintare

T I M E A 1

11.10.2014, 23:15

bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet cu legume la cuptor