Cartofi la tigaie

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2015 | 6814 vizualizari

 

Reteta luata de la Caroline,sunt buni :) http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-la-tigaie-71293.html

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1/2 ceapa alba
  • 100 g kaizer
  • vegeta, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert intregi cu putina sare pentru circa 20 minute.

Se scot din apa, se lasa putin sa se raceasca si se taie felii mai grosute.

Ceapa se toaca marunt, kaizerul se taie fasii si se pune putin ulei,lasam cateva minute sa se caleasca dupa care se scoate totul pe o farfurie,pe un servet de hartie.

Intr-o tigaie wok punem ulei si punem pe rand feliile de cartofi sa se rumeneasca pe ambele parti, se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc calzi cu pancetta si ceapa calite.

Se presara condimentele deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minitarte sarate