Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Iul 2016 | 646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi
  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 20 grame branza Feta
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta:

Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se amesteca cu usturoiul tocat, sare si piper si se soteaza intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu spre mare, pana devin aurii pe toate partile, 10-13 mintue si sunt gatiti. La final se adauga cimbrul si se amesteca. Se transfera intr-un alt vas.


Se taie dovlecelul cuburi si se soteaza intr-o lingura de ulei la foc mediu, impreuna cu sare si piper, 5-8 minute.


Se adauga peste cartofi si se amesteca.


Se servesc fierbinti sau la temperatura camerei, presarati cu branza Feta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mirela0911 1

28.07.2016, 20:28

Bunatate!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

super bun!

Panacris 1

29.07.2016, 18:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu smantana