Chiftelute de dovlecei

de ianculubita in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 3817 vizualizari

 

Ca sa ramanen cu acelas gust de dovlecel,va recomand si aceste chiftelute;va garantez ca lasati chiftelutele cu carne deoparte!!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 1morcov
  • 2oua
  • 3-4catei de usturoi
  • 4linguri pesmet
  • 2linguri branza telemea rasa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceiii curatati de coaja,rasi pe razatoarea cu ochiuri mici,la fel si morcovul,usturoiul bine pisat,verdeata tocata marunt,se amesteca cu restul ingredientelor,amestecam bine iar daca este prea moale,mai adaugam 1-2linguri pesmet;


formam chiftelute in palma,le trecem prin faina apoi la prajit in ulei mult;


le scoatem pe prosoape de hartie si le servim simple sau cu orice garnitura dorim.

TIPS-URI

1

dovleceiii,inainte de a fi amestecati cu restul ingredientelor,se storc foarte bine

2

daca nu reusim sa formam chiftelute in palme,nu exageram cu pesmetul,ci folosim lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

botcrina 1

06.06.2013, 15:24

ianculubita 1

06.06.2013, 15:32

Multumesc,chiar ca sunt bune!!!

Sim0na 1

06.06.2013, 15:51

De mult n-am mai mancat..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei