Chiftelute de dovlecei

de ianculubita in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 4459 vizualizari

 

Ca sa ramanen cu acelas gust de dovlecel,va recomand si aceste chiftelute;va garantez ca lasati chiftelutele cu carne deoparte!!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 1morcov
  • 2oua
  • 3-4catei de usturoi
  • 4linguri pesmet
  • 2linguri branza telemea rasa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceiii curatati de coaja,rasi pe razatoarea cu ochiuri mici,la fel si morcovul,usturoiul bine pisat,verdeata tocata marunt,se amesteca cu restul ingredientelor,amestecam bine iar daca este prea moale,mai adaugam 1-2linguri pesmet;

formam chiftelute in palma,le trecem prin faina apoi la prajit in ulei mult;

le scoatem pe prosoape de hartie si le servim simple sau cu orice garnitura dorim.

TIPS-URI

1

dovleceiii,inainte de a fi amestecati cu restul ingredientelor,se storc foarte bine

2

daca nu reusim sa formam chiftelute in palme,nu exageram cu pesmetul,ci folosim lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

botcrina 1

06.06.2013, 15:24

ianculubita 1

06.06.2013, 15:32

Multumesc,chiar ca sunt bune!!!

Sim0na 1

06.06.2013, 15:51

De mult n-am mai mancat..

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei in sos de rosii