Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2013 | 5940 vizualizari

 

Am facut o combinatie delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lingura j&b
  • 1 lingura zahar
  • 1 ceapa alba
  • marar
  • sare.piper./ghimbir/boia dulce/vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar:

Cartofii se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.

Ceapa se taie feliute subtiri si se pune intr-o tigaie la calit in jumatate de compozite de unt,se adauga sare,piper si ghimbir.Se lasa cateva minute,dupa care adaugam j&b,si zaharul,se amesteca ,adaugam si boia dulce si se mai lasa putin sa se imnoaie ceapa.

Cartofii cand sunt gata se adauga intr-o tigaie mare,impreuna cu vegetasi piper si untul ramas.Adaugam si ceapa caramelizata si mararul tocat marunt.

Se mai lasa cateva minute pe foc dupa care se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu unt si usturoi