Croissante cu cascaval Delaco

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2013 | 10098 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta am folosit cascaval Sofia de la Delaco.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj
  • 100 g cascaval ras
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissante cu cascaval Delaco:

Aluatul l-am lasat la dezghetat peste noapte. Am desfacut folia in care era invelit si l-am intins pe blatul de lucru.


Am pornit cuptorul si l-am potrivit la 200 grade.


Am taiat aluatul in fasii egale si apoi am decupat triunghiuri, pe fiecare din ele punand putin cascaval ras.


Am rulat fiecare triunghi cu grija, pornind de la baza spre varf. Croissantele astfel formate le-am asezat in tava, le-am presarat cu putin cascaval si le-am uns cu galbenusul de ou.


Am pus tava in cuptorul incins, am acoperit croissantele cu hartie de copt si am lasat sa se coaca 30 minute.


La final am scos croissantele rumene si apetisante pe un platou.

 

TIPS-URI

1

pentru un aspect frumos presar cascaval peste croissante si apoi le ung cu galbenus de ou

2

pentru a fi sigur ca nu se ard croissantele in tava prefer sa le acopar cu hartie de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissante cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

ryta 1

10.01.2014, 18:19

Alexandra Burz 1

17.02.2014, 09:23

ce delicioase

Pushaa 1

17.02.2014, 11:09

foarte bune!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii