Cartofi noi aromati cu branza rasa

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2011 | 13583 vizualizari

 

Foarte rapizi, in loc de cartofi prajiti :)

 

INGREDIENTE

  • un kg cartofi noi
  • 50 g unt
  • condimente:sare, usturoi granulat, praf de rosii uscate, busuioc
  • branza rasa, telemea
  • marar uscat sau proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi aromati cu branza rasa:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii mai groase si se aseaza intr-un vas de iena. Untul se taie fasii subtiri si se pune peste cartofi, se condimenteaza, apoi se amesteca bine cu mana, astfel incat untul si condimentel sa fie uniform distribuite pe toti cartofii. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune la cuptor. Se intorc cu o paleta pe partea cealalta, cu grija, sa nu se rupa. Cand sunt rumeniti usor se opreste focul. Se scoate tava din cuptor si se presara branza rasa si marar uscat sau verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi aromati cu branza rasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi noi la cuptor