Cartofi noi cu bacon, la cuptor

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2013 | 3436 vizualizari

 

Nu mai stiam ce sa fac de mancare zilele trecute si m-am gandit ca ar fi buna urmatoarea idee ;) A iesit tare bun, sa incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg. cartofi noi;
  • cateva felii de bacon/kaiser (feliat subtire ca sa devina crocante);
  • sare;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu bacon, la cuptor:

Spalam cartofii noi cu un burete, fara sa curatam coaja.


Tapetam o tava cu hartie de copt si punem cartofii.


Bagam tava la cuptorul incins la 220 grade, pentru 40 minute.


Adaugam peste cartofi, din loc in loc, feliile de bacon/kaiser si mai lasam la cuptor pentru inca 15-20 min pana cand se rumeneste frumos.


Servim cu diferite salate.

 

TIPS-URI

1

E tare gustos daca punem alaturi putin usturoi, smantana si o bucatica de branza ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

29.05.2013, 18:53

Cei mai gustosi!

CookieMonster 1

29.05.2013, 20:31

bun bun

Rocsi 1

29.05.2013, 20:55

Iau cativa cartofi ca prea rumeni si buni sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel cu legume la cuptor