Cartofi noi cu cascaval la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2013 | 24524 vizualizari

 

pranzul a trecut dar sunt perfecti atat pentru pranz cat si pentru cina,alaturi de un gratar si o salata sau niste muraturi...au un gust nemaipomenit....

 

INGREDIENTE

  • 1,5-2 kg cartofi noi
  • 250 gr cascaval
  • 3 linguri parmezan ras
  • sare
  • condimente pentru cartofi
  • legume deshidratate
  • putin rozmarin uscat
  • cateva cubulete de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval la cuptor:

Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si legume deshidratate, timp de 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa, la foc mic. Ii scoatem intr-o sita si ii lasam la scurs.


Radem cascavalul pe razatoarea mare.


Ungem un vas termorezistent cu unt si punem jumatate din cartofi, presaram cu condimente pentru cartofi si putin rozmarin uscat, apoi punem parmezan si putin cascaval. Continuam cu cartofi, condimente, parmezan si cascaval. Deasupra punem din loc in loc unt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos cascavalul (cam o ora dureaza in vasele de ceramica,in cele obisnuite mai putin).


Servim cald.

 

TIPS-URI

1

daca nu avem condimente de cartofi,punem un amestec de coriandru,cimbru,boia dulce,piper,ghimbir

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

cristeena20 1

07.06.2013, 13:14

excelent!!o sa fac si eu!!

Bya Ralu 1

10.06.2013, 11:23

ce bine arata

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 22:24

mmm...grozavi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, ca in Banat