Racituri de porc

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2012 | 14333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • picioare de porc,
  • capul de la porc (cu urechi,limba),
  • soric de porc,
  • optional carne de porc,
  • piper macinat si sare dupa gust,
  • usturoi dupa gust,
  • 3-4 frunze dafin,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina telina.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc:

Se spala bine capul de porc si picioarele (care trebuie sa fie parjolite).

Se pun intr-o oala: picioarele,capul,soricul,carnea,sare si piper dupa gust. Se adauga apa cat sa le acopere bine,si se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce au dat un clocot,se spumeaza,se adauga foile de dafin,ceapa,morcovul si telina intregi si se lasa la fiert pana carnea se desprinde de pe os. Puteti pune putina zeama pe o farfurie,iar dupa ce s-a racit aceasta trebuie sa se incheaga.

Daca pasii de mai sus sunt bifati,scoatem legumele din oala,strecuram zeama,carnea si soricum le taiem bucatele si le repartizam in forme(farfurii,tavi etc).

Facem un mujdei din usturoi si il turnam in zeama,daca mai este nevoie se mai adauga sare si piper. Turnam zeama peste carnea de porc si o lasam la racit (noi am lasat-o peste noapte).

Servim cu boia si mustar.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.12.2012, 20:09

Acusi mancam racituri

mamaieelena 1

23.12.2012, 13:33

mmm buna delicioasa chiar

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:40

Chiar dacă nu mănânc răcitură, recunosc că arată foarte bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pate din ficat de pui - varianta îmbunătățită