Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2013 | 1775 vizualizari

 

Un pranz minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi
  • 3 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • Ulei
  • SOS :
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 4 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi:

Cartofii se curata, se taie felii si se pun la prajit in ulei incins.


Feliile de cotlet se condimenteaza cu sare , piper si praf de usturoi.


Se unge o tigaie cu ulei si se pun la rumenit .


SOSUL:


Usturoiul se curata si se piseaza , se dauga sare si se lasa 5-10 min, apoi se adauga smantana si se amesteca.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

In loc de carne de porc se poate folosi si pui.

2

In sos se poate pune si marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

10.06.2013, 22:34

Foarte gustos totul..

merisor 1

11.06.2013, 07:47

Ce mancare bunaaaaa!

Dea_Dea 1

11.06.2013, 19:43

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vită cu legume la cuptor