Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2013 | 1580 vizualizari

 

Un pranz minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi noi
  • 3 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • Ulei
  • SOS :
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 4 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi:

Cartofii se curata, se taie felii si se pun la prajit in ulei incins.


Feliile de cotlet se condimenteaza cu sare , piper si praf de usturoi.


Se unge o tigaie cu ulei si se pun la rumenit .


SOSUL:


Usturoiul se curata si se piseaza , se dauga sare si se lasa 5-10 min, apoi se adauga smantana si se amesteca.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

In loc de carne de porc se poate folosi si pui.

2

In sos se poate pune si marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

10.06.2013, 22:34

Foarte gustos totul..

merisor 1

11.06.2013, 07:47

Ce mancare bunaaaaa!

Dea_Dea 1

11.06.2013, 19:43

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vită cu legume la cuptor