Cartofi noi cu muschiulet Montana si sos de smantana

de mihaelar63 in Salate, 5 Iun 2015 | 1677 vizualizari

 

O salata consistenta cu cartofi noi. Se poate servi atat cald cat si rece. Se prepara foarte usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 300 g muschiuelet Montana
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • salata verde creata, ardei rosu - pentru decor
sos :
  • 200 ml smantana slaba
  • 2 linguri hrean razuit/pasta hrean din comert
  • 2 lingurite mustar cu boabe intregi
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu muschiulet Montana si sos de smantana:


  1. Cartofi noi se pun sa stea in apa calduta o ora. Se curata cu un buretel de spalat vasele (pe care-l folositi doar in acest scop).

  2. Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare si cu coditele de la patrunjel. Vor fierde repedein maximum 15 minute.

  3. Scurgeti apa de pe cartofi si dupa ce se racesc suficient sa-i puteti manipula se taie in rondele nu foarte subtiri.

  4. Amestecati rondelele de cartofi cu ulei de masline si restul de patrunjel tocat.

  5. Feliati muschiuletul afumat si picant in felii subtiri. Daca doriti puteti praji feliile de mezel.

  6. Preparti sosul amestecand smantana cu hrean, mustar si sare.

  7. Taiati salata verde fideluta. Taiati ardeiul rosu cuburi mici.

  8. Asezati cartofii pe un platou mare. Asezati musciuletul pe margini si centru. Puneti sosul deasupra cartofilor. Decorati cu salata verde si ardei rosu.

  9. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Muschiulet Montana - din carne de porc, cea mai fina textura si cel mai rafinat gust cu condimente naturale, piper, boia de ardei dulce, cimbru, usturoi si sare, tinut in bait circa 7 zile, afumat clasic cu lemn de esenta tare, circa 3 zile.

2

Puteti servi preparatul atat ca si aperitiv cat si ca fel principa, fiind consistent .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu muschiulet Montana si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

06.06.2015, 23:39

Catalina , ceva simplu doar

mirela0911 1

07.06.2015, 14:20

Bun pt pranz!

merisor 1

11.06.2015, 07:21

Ce-mi place sosul asta cu hrean!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pere si branza

de oanapl 5

ieri la 23:14

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:25

Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu

de RuxyRux 9

ieri la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri foietaj