Cartofi noi cu sos

de laylalala in Salate, 18 Mar 2010 | 18219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cartofi noi
  • 4 linguri iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 2 lingurite chives tocat
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu sos:

Fierbe cartofii in apa cu sare pana cand se inmoaie, aprox.15-20 minute.
Intr-un vas amesteca iaurtul cu mustar, miere, ceapa rosie, sare si piper.Adauga 2 lingurite chives si amesteca usor.Scurge cartofii fierti apoi toarna peste sosul cu iaurt si amesteca bine.Serveste-i calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

costy1969 1

19.03.2010, 04:53

aceasta reteta se regaseste si pe www.gustos.ro.putem posta retetele personale de pe alte site-uri aici?

Bucataras 1

19.03.2010, 07:57

Da, Costy, retete personale puteti posta aici chiar daca le-ati pus si pe alte siteuri. Nu e ok sa postati retete care nu sint ale voastre de pe alte siteuri.

Oana 1

22.03.2010, 00:30

Foarte bine arata!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi si sfecla rosie