Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman

de ralu_ca in Porc, 27 Iun 2015 | 3797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • putin unt
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • 6 felii muschiulet afumat
  • 100 g branza rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman:

Cartofii i-am spalat bine, apoi i-am fiert pentru 15 minute.


In vasul roman, uns cu unt, am pus cartofii si printre ei, feliile de muschiulet de porc, am condimentat de sare, piper, busuioc si rozmarin si pe deasupra am presarat branza. Am pus capacul vasului si am introdus la cuptor pentru approx 1 ora la foc moderat. Spre final, am dat capacul la o parte si am lasat approx 10 minute sa se rumeneasca.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Andreea Caroline 1

28.06.2015, 09:10

Ce bine arata

Rocsi 1

28.06.2015, 20:42

Daaa, chiar imi place mult!

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:44

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar